Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 10. коло Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа

Одигране су све утакмице 10. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги водећи Полет поражен је на гостовању од Поповића са минималних 0:1 и препустио лидерску позицију екипи Реала која је победила на гостовању у Матаругама резултатом 3:1. Стубал је на свом терену савладао госте из Јошаничке Бање резултатом 2:0, а Рас сигурно и убедљиво надиграо Пролетера и победио са 3:0.

Изненађење кола свакако је лака и убедљива победа Рибнице у Баљевцу над фаворизованим Рударом (Рудар – Рибница 0:3). Најубедљивују победу у овом колу забележио је Нови Пазар 1928 који је резултатом 4:0 савладао екипу Радника.

У Конареву су некадашњи спрсколигаши Будућност и Омладинац завршили утакмицу без погодака и без победника, а у Матарушкој Бањи, Ибар и Борац су такође ремизирали – резултатом 1:1.

У међуопштинској лиги чак пет утакмица завршено је нерешеним резултатима, а од тога четири утакмице резултатом 1:1 – и то утакмице Младост – Ласта у Врдилима, Грдица – Гружа у Грдици, Напредак – Партизан у Грачацу и Млада крила – Лазац у Метикошима.

Водећем Партизану и бод је био довољан да сачува водећу позицију. Резултатом 2:2 завршена је утакмица у Адранима између Борца и Минерала 2015 што је и реалан резултат у овој интересантној и квалитеној утакмици. У сусрету два имењака гости из Годачице су били бољи и однели сва три бода из Драгосињаца победивши резултатом 2:1 и ухватили прикључак са екипама из средине табеле.

Металац је остварио победу против Краљево Хајдука са 2:0 и стигао до друге позиције на табели после 10. кола. Неочекивано високу победу постигла је екипа Тавника која је са чак девет голова испратила екипу Магнохрома и заковала их за дно табеле (Тавник – Магнохром 9:0).

Наредног викенда играју се утакмице 11. кола у обе лиге.