Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 8. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Одигране су све утакмице 8. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У Окружној лиги водеће екипе настављају са победама. Полет је био сигуран на гостовању у Матаругама и победом од 2:0 задржао водећу позицију, а са истим бројем бодова на другој позицији је Реал који је минималним резултатом 1:0 славио у Дежеви против домаћег Раса.

У Матарушкој Бањи, Ибар је савладао екипу Омладинца са 1:0 и изједначио се на табели са Новоселцима. У Стубли су Стубал и Рибница одиграли нерешено 2:2, а у Витановцу Поповићи и Нови Пазар 1928 су такође поделили бодове одигравши 1:1.

Будућност је у Конареву високим резултатом 4:0 савладала Радника, а у Баљевцу Рудар је победио екипу Борца са 3:2. У дербију зачеља у Јошаничкој Бањи, Пролетер је сигурном и убедљивом победом оставио екипу Гранита на последњем месту и озбиљним проблемима (Гранит – Пролетер 2:5).

У Међуопштинској лиги домаће екипе су забележиле само две победе. У Витковцу Ласта је са минималних 1:0 савладала екипу Ласца, а у Адранима Борац је победио Металца са 3:2. Изненађење кола сигурно је победа Јединства из Годачице на гостовању у Врдилима (Младост – Јединство 0:1). Високу победу резултатом 5:2 забележила је Гружа на гостовању у Драгосињцима и приближила се водећим екипама.

Чак четири утакмице завршене су нерешеним резултатима. У Грдици је гостовао водећи Партизан, а после доста узбуђење завршено је резулатом 1:1, а истим резултатом је завршена и утакмица Тавник – Минерал 2015.

У Грачацу Напредак и Краљево Хајдук су играли 2:2 што је гостима довољно за деобу првог места. Први бод у првенству освојила је екипа Магнохрома одигравши у Метикошима нерешено против Младих крила 3:3.