Међуопштинска лигаОкружна лига

Крећу борбе за бодове у Окружној и Међуопштинској лиги ФС Рашког округа

Наредног викенда почиње првенство у окружној и међуопштинској лиги ФС Рашког округа.

У окружној лиги у суботу се игра комшијски дерби у Новом Селу где се састају Омладинац и Реал из Подунаваца, а у недељу је на програму неколико интересантних дуела.

У Ратини Полет дочекује екипу Борца из Вранеша, а Радник на свом терену игра против Пролетера из Печенога. У Конареву се састају некадашњи српсколигаши Будућност и Рудар,а Ибар у Матарушкој Бањи игра против Стубла. У осталим сусретима Матаруге дочекују Рас, Поповићи у Витановцу играју против Гранита, а Рибница гостује у Новом Пазару.

У међуопштинској лиги у суботу је на програму утакмица Грдица – Младост,а остали сусрети се играју у недељу. Дерби је свакако утакмица Краљево Хајдук – Лазац, а занимљиво ће бити и у Врби где гостује повратник из окружне лиге Магнохром. Минерал на Рудну дочекује Гружу, Металац на свом стадиону игра против новајлије Јединства из Годачице, која је кроз бараж обезбедила место у овом степену такмичења. У Адранима се састају Борац и Ласта, у Грачацу Напредак и Јединство, а у Тавнику гостују Млада крила.

Распоред првенства за јесењи део Окружне лиге можете преузети ОВДЕ.

Распоред првенства за јесењи део Међуопштинске лиге можете преузети ОВДЕ.