Окружна лига

ФК „Гоч“ прославио прво место у Окружној лиги ФС Рашког округа и 80 година постојања клуба

У суботу, 9. јуна 2017. године у Врњачкој Бањи одиграна је утакмица 29. кола Окружне лиге ФС Рашког округа у којој су се састали некадашњи српсколигаши, домаћи Гоч и Омладинац из Новог Села.

Играчи оба тима су растерећени око пласмана својих екипа, пружили добру и квалитетну игру, а утакмица је завршена нерешеним резултатом 1:1. Суђење је поверено Николи Стојановићу, са листе Српске лиге Запад који је са својим помоћницима Лазаревићем и Блажеским обавио посао на најбољи могући начин. Дужност делегата обавио је господин Милан Пантелић.

Ово је била и прилика да се фудбалском клубу Гоч уруче и заслужена признања за резултате које је овај клуб постигао у протеклој такмичарској сезони. Пехар за освојено прво место у окружној лиги ФС Рашког округа за такмичарску 2016/2017. годину капитену Гоча уручио је господин Горан Бачкуља, комесар за такмичење и дисциплинске поступке Окружне лиге. У кратком обраћању он је честитао играчима и руководству Гоча на заслужено освојеном првом месту и пожелео им много успеха у наредном такмичењу у Зонској лиги група „Морава“ где ће овај клуб играти у наредној сезони.

По завршетку утакмице настављена је прослава у ресторану „Моја кафана“ у Врњачкој Бањи где је обављена и свечаност поводом 80 година постојања и рада овог узорног спортског колектива. Златну плакету у име руководства ФС Рашког округа уручио је потпредседник Савеза господин Горан Жерађанин, а уручене су пригодне награде и испред локалне самоуправе Врњачка Бања, ФСО Врњачка Бања и судијске организације ФСО Врњачка Бања.

Дружење је настављено до касних ноћних сати. Још једном све честитке играчима и руководству ФК “Гоч“ на заслужено освојеном првом месту у окружној лиги и пласману у Зонску лиги група „Морава“.