Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 7. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Одигране су све утакмице 7. колa Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги две утакмице које су словиле за дерби овог кола, а завршене су катастрофалним поразима гостујућих екипа. Наиме у Подунавцима, Реал је декласирао госте из Баљевца и испратио их са пола туцета голова у мрежи (Реал – Рудар 6:0), а у Ратини, Полет је савладао екипу Ибра са 5:0.

Нови Пазар 1928 је такође био успешан домаћин и против Будућности забележио победу од 6:0. У Новом Селу домаћи Омладинац је славио против Раса резултатом 3:1 и задржао се међу водећим екипама.

Истим резултатом (3:1) и Поповићи су били успешнији од гостију из Стубла, а серију добрих игара и резултата настављају Матаруге. Они су овога пута на гостовању у Ушћу одиграли 2:2 са домаћим Радником и задржали место уз водеће екипе.

У дербију зачеља у Вранешима није било погодака (Борац – Гранит 0:0), а једину победу на гостујућем терену у овом колу забележила је Рибница која је са минималних 1:0 однела сва три бода из Печенога.

У међуопштинској лиги домаћини су забележили чак седам победа, а част гостију у овом колу спасила је екипа Јединства из Драгосињаца која је са убедљивих 5:1 победила екипу Магнохром у Краљеву и оставила их на зачељу табеле без освојеног бода.

У Адранима Борац је са минималних 1:0 славио против Младости, а истим резултатом Минерал 2015 је савладао госте из Грдице. Металац је у Краљеву био сигуран против Напретка из Грачаца и победио са 5:2, а у комшијском дербију у Витановцу, Гружа је савладала Ласту из Витковца резултатом 3:2.

Истим резултатом је Краљево Хајдук победио госте из Тавника. Партизан је победио комшије из Метикоша са 3:0 и налази се на врху табеле са истим бројем бодова као и другопласирани Краљево хајдук. Лазац је био убедљив на свом терену и са три гола испратио новајлије из Годачице (Лазац – Јединство 3:0).