Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 3. коло Окружне и Међуопштинске лиге

У окружној лиги у комшијском дербију у Конареву Будућност и Ибар одиграли су без победника и без погодака, а прве победе у првенству забележили су Радник и Матаруге. Радник је савладао екипу Гранита резултатом 2:1, а Матаруге су минималним резултатом (1:0) били бољи од гостију из Стубла.

Поповићи су славили против Раса са 2:0, а истим резултатом Реал је савладао комшије из Вранеша, а Полет Рибницу из Јовца. Напомињемо да је Реал био домаћин на новом терену у Подунавцима и да је победу остварио у самом финишу врло занимљивог сусрета.

Утакмица у Новом Пазару између ФК Нови Пазар 1928 и ФК Рудар из Баљевца није одиграна због заузетости терена.

У међуопштинској лиги одиграно је свих осам утакмица. За разлику од окружне лиге овде су гости били врло успешни и забележили чак три победе.

Гружа је на старом аеродрому савладала екипу Магнохрома са 3:0, а Ласта је минималним резултатом славила против Краљево Хајдука на гостовању у Јарчујаку и одвојила се на челу табеле.

И Грдица је била успешна на гостовању и резултатом 1:0 славила против Напретка у Грачацу. Без голова су завршене утакмице у Тавнику (Тавник – Младост) и Адранима (Борац – Млада крила), док су у осталим утакмицама домаћини били убедљиви и славили победе високим резултатима.

Металац је савладао госте из Драгосињаца са 4:0, а истим резултатом и Партизан је био бољи од Ласца. На Рудну, Минерал 2015 је са убедљивих 3:0 остварио прву победу у овом степену такмичења, а госте из Годачице оставио на зачељу табеле.