Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 22. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Гоч и Пролетер су свој сусрет завршили без голова и настављају трку за првака окружне лиге

У Oкружној лиги одиграно је свих 8 утакмица, а у дербију у Врњачкој Бањи није било победника ни погодака. Гоч и Пролетер су свој сусрет завршили без голова и настављају трку за првака окружне лиге.

Реал је коначно заиграо сигурније и забележио победу против Раса резултатом 3:2. Овај пораз екипе из Дежеве искористио је Полет који је у Новом Селу славио против Омладинца са 2:0 и вратио се на трећу позицију на табели.

У Новом Пазару Рудар је освојио сва три бода победивши резултатом 2:1, а у Јошаничкој Бањи Гранит је савладао екипу Радника са 2:1 и одмакао екипама из зоне испадања.

Истим резултатом је Ибар био бољи од Стубла и учврстио своју позицију у златној средини. Магнохром је победом против Борца резултатом 3:2 показао да се није предао и да борба за опстанак није завршена. У дербију зачеља Рибница је минималним резултатом освојила сва три бода против Матаруга и наставила серију добрих резултата овог пролећа.

У међуопштинској лиги одиграно је 6 утакмица. Наиме, после одустајања ФК „Морава“ из Сирче њихови противници у том колу одмарају, а утакмица између Јединства и Металца је одложена.

Водећа двојка имала је тешка гостовања на врућим теренима у Метикошима и Грдици, али су их успешно пребродили. Наиме, и Будућност и Лазац су на гостовањима остварили нове победе и сигурно корачају према вишем степену такмичења.

Будућност је била боља од Младих крила и славила са 2:0, док је Лазац у Грдици освојио сва три бода победивши са 2:1. У Витановцу Гружа је поражена од Поповића резултатом 1:3, док је сусрет између Краљево Хајдука и Младости из Врдила завршен нерешеним резултатом 1:1.

Звезда је у дербију зачеља славила против Напретка резултатом 2:1, док је у Адранима Борац са пола туцета погодака испратио госте из Тавника (Борац-Тавник 6:0).

Првенство у обе лиге наставља се наредног викенда утакмицама 23. кола.