Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 16. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Протеклог викенда утакмицама 16. кола настављено је првенство Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У Oкружној лиги Гранит из Јошаничке Бање начинио је велико изненађење и минималним резултатом 1:0 савладао у гостима екипу Реала која слови за једну од најквалитетнијих екипа ове лиге.

У Матарушкој Бањи домаћи Ибар и Нови Пазар 1928 одиграли су нерешено 2:2, али уз доста проблема, жутих и црвених картона. Магнохром је на свом терену на старом аеродрому забележио победу после 14 кола и то поново против Омладинца из Новог Села. Наиме једину победу у јесењем делу првенства играчи Магнохрома су забележили на старту сезоне управо у Новом Селу.

Рибница је минималним резултатом била боља од Раса и најавила боље резултате у наставку сезоне, а Гоч је победом против Полета резултатом 3:1 учврстио водећу позицију на табели.

Истим рерзултатом (3:1) и Пролетер је у Печеногу био бољи од Рудара из Баљевца, док је Радник са Ушћа савладао домаћина у Матаругама резултатом 1:0. У Вранешима су домаћи Борац и гости из Стубла одиграли без победника и без погодака.

У Mеђуопштинској лиги пролећни део првенства почео је са доста узбуђење и изненађења. У Метикошима је Борац из Адрана савладао екипу Младих крила резултатом 2:1, а у Витановцу је домаћа Гружа је славила против Јединства са убедљивих 3:0.

У Грдици домаћин је био убедљив у комшијском дербију против Мораве из Сирче победивши са 4:1. У Јарчујаку су гости из Конарева славили резултатом 2:1 и запосели челну позицију, док је утакмица Звезда – Партизан у Чукојевцу прекинута у 69. минуту при резултату 2:0 из разлога што гости нису имали довољан број играча.

Краљевачки Металац је на гостовању у Грачацу савладао Напредак резултатом 2:1 и хвата прикључак са екипама из врха табеле. У Врдилима Младост је била боља од Тавника победивши резултатом 2:1, док је у Ласцу утакмица између домаћина и гостију из Поповића завршена нерешеним резултатом 2:2.