Међуопштинска лигаОкружна лига

Настављена борба за бодове у Окружној и Међуопштинској лиги

Ибар је у Мат. Бањи је забележио прву победу, а у Годачици је комшијски дерби припао домаћем Јединству.

Протеклог викенда Комесари такмичења Окружне и лига млађих категорија Милутин Розгић и Милан Пантелић, уручили су пехаре за освојено прво место у Међуопштинској и Кадетској лиги, за прошлу такмичарску сезону, која је била прекинута због Корона вируса, ФК“Јово Курсула“ из Цветака и ФК“Полет“ из Ратине.

Такође и делегат Стојковић Зоран је у Штулцу уручио пехар домаћој Младост 1981, прваку Омладинске лиге у протеклој сезони.

У 3. колу Окружне лиге било је добрих и правих првенствених утакмица, захуктали Карађорђе славио је у Врдилима са 3:0 против домаће Младости, у Витановцу голеада, Будућност из Конарева је са високих 9:0 потопила домаћу Гружу. У Јарчујку и Грачацу подела бодова Кр.Хајдук – Гранит и Напредак – Мл.Радник играли су 1:1, као и Тавник – Поповићи Врњци 3:3.

Ибар у Мат. Бањи је забележио прву победу против Рудара са 1:0. У Јовцу домаћа Рибница бележи победу са 2:1 против Јово Курсула. У Пазару, домаће Јединство 2017 из Тутина савладало је Матаруге са 4:0.

У 4. колу Међуопштинске лиге, изненађење поново на Рудном, гости из Лађеваца Браћа Вуковић је однела бодове славила против домаћег Минерала 2015, са 1:2. У Метикошима, домаћа Млада Крила минимално су ссавладали Богутовачку бању са 1:0.

У Годачици комшијски дерби припао је домаћем Јединству који је славио са 1:0 против Стубла. У Штулцу још један пораз домаће Младости 1981 од Лазца са 0:1. У Обрви прва победа новајлија домаће Слоге Обрва која је са два поготка 2:0 победила Звезду из Чукојевца.Прогорелица рутински је надмашила Младост из Опланића са 4:0.

У Драгосињцима и Милочају, подела бодова са 1:1, завршене су утакмице између Јединства и Борца из Вранеша, као и Милочајца и Борца из Адрана.

У среду, 16.09.2020. године са почетком у 16,30 часова на програму су утакмице 4. кола Окружне лиге, а наредног викенда 12/13.09.2020.године са почетком у 16,00 часова играју се утакмице 5. кола Окружне и Међуопштинске лиге.