Међуопштинска лигаМлађе категоријеОкружна лига

Завршена првенства у лигама ФС Рашког округа (ФОТО)

Првак Окружне лиге је екипа ОФК“РАС“ из Новог Пазара.

Утакмицама 30. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа, означен је крај првенства за такмичарску 2021/2022.годину. Првак Окружне лиге је екипа ОФК“РАС“ из Новог Пазара, док је првак Међуопштинске лиге ФК“БОРАЦ“ из Вранеша.

Екипа Рас-а од наредне сезоне 2022/2023, такмичиће се у Зонској лиги група Шумадијско-Рашка ФСРЗС, као и екипа Напретка из Грачаца, која је кроз два круга баража изборила пласман у овој групи Зонске лиге ФСРЗС.

У међуопштинској лиги оствареним пласманом на табели Борац из Вранеша и Милочајац из Милочаја следеће такмичарске сезоне 2022/2023.године такмичиће се Окружној лиги ФС Рашког округа.

Првак Омладинске лиге је Кикер из Краљева, кадетске Гружа из Витановца и пионирске лиге Гоч из Врњачке Бање, а лиге петлића Кикер из Краљева.

Омладинска селекција Кикера, кадетска Груже и пионирска Гоча, пласирали су се у Другу Омладинску, другу Кадетску и лигу пионира ФСРЗС за такмиачрску 2022/2023.годину.

Екипи Рас-а прваку Окружне лиге, пехар је уручио члан ИО ФС Рашког округа и председник ФСО Нови Пазар-Рашка -Тутин, Алмир Шаћировић.