Судије

Заказан семинар службених лица Окружне и Међуопштинске лиге ФСРО

Обавештавају се службена лица ФСРО да ће се семинар службених лица за такмичарску сезону 2018/2019. годину, одржати 11.08.2017. године (СУБОТА) за судије и делегате Окружне и Међуопштинске лиге.

Обавезују се службена лица да благовремено изврше припреме за семинар, а посебно судије да изврше физичку припрему, како би испуниле физичке норме са лакоћом.

Све судије и делегати су у обавези да попуне Упитник о персоналним подацима и предају га секретару семинара пре почетка лекарских прегледа

Судије и делегати који нису извршили уплату за годишњу судијску чланарину, судијску таксу са првенствених утакмица из претходне сезоне и који нису извршили уплату за коришћење умрежених телефона ФСРО, ту обавезу мора да изврше до почетка рада семинара и доказе приложе секретару семинара или канцеларији савеза.

Судије и делегати који се налазе на листама биће лично позвани на семинар, након утврђивања листа сдуија и делегата Окружне и Међуопштинске лиге за такмичарску 2018/2019.годину на седници Извршног одбора ФСРО која ће бити одржана 07.08.2018.године.

План и програм семинара биће накнадно објављен.