Тренери

Заказан поновни семинар тренера Окружне, Међуопштинске лиге и лига млађих категорија

Позивају се тренери који су ангажовани у клубовима Окружне, Међуопштинске лиге и лига млађих категорија а НИСУ присуствовали првом семинару тренера да се оабвезно одазову на поновни семинар.

Обавештавају се ТРЕНЕРИ који су ангажовани у клубовима Окружне, Међуопштинске и лигама млађих категорија да ће се одлуком ССОТ ФСРО, поновни семинар тренера одржати дана 16.10.2018.године (УТОРАК) са почетком у 18,00 часова у просторијама фудбалског савеза Рашког округа ул. Војводе Путника бр.37, Краљево.

Семинар је едукативан и присуство тренера који су ангажовани у клубовима који се такмиче на Окружном степену такмичења је ОБАВЕЗАН. Чланарина семинара је 1.000,00 динара, сваки тренер је дужана да уплати наведени износ на текући рачун ФСРО број: 355-1014844-38, уплатницу и тренерску књижицу донесе на дан семинара, како би у тренерској књижици било оверено присуство семинару и оверена лиценца тј. Дозвола за рад у клубу где је тренер ангажован.Поред ангажованих тренера у клубовима семинару могу присуствовати и сви остали тренери са подручја ФСРО.

Овим путем обавештавају се сви клубови Окружне, Међуопштинске и лига млађих категорија да су дужни да своје тренере ангажоване у клубу упуте на једнодневни поновни семинар јер присуство на истом је ОБАВЕЗНО у противном против истих ће бити примењен Дисциплински правилник ФСС.

Позивају се тренери који су ангажовани у клубовима Окружне, Међуопштинске лиге и лига млађих категорија а НИСУ присуствовали првом семинару тренера да се оабвезно одазову на поновни семинар и то из следећих клубова

  • ОКРУЖНА ЛИГА: РАДНИК, ПРОЛЕТЕР, ОМЛАДИНАЦ, ГРУЖА, РАС, ГРАНИТ, ИБАР, БУДУЋНОСТ И РИБНИЦА
  • МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА: ГРДИЦА, МИНЕРАЛ 2015, ЈЕДИНСТВО(Г), ЈЕДИНСТВО(Д), ПРОГОРЕЛИЦА, БОРАЦ(А) ЗВЕЗДА И МЕТАЛАЦ

Обавештавју се сви заинтересовани кандидати за тренере да је у току упис кандидата за школовање и стицање звања тренера са Ц лиценцом.

Позивају се сви заинтересовани кандидати да је што пре могуће се пријаве у канцеларију ФСРО, а сва обавештења као и потребне обрасце могу се преузети на Сајту ФСРЗС и у канцеларији ФСРО.