Међуопштинска лигаОкружна лига

Расположени стрелци у Окружној и Међуопштинској лиги ФСРО

Одигране су све утакмице 14. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги овог викенда постигнуто је чак 38 погодака или готово 5 по утакмици па су љубитељи фудбала могли да уживају у ревији погодака. По осам погодака виђено је у Новом Пазару где је домаћи Нови Пазар 1928 високо поразио госте из Вранеша са убедљивих 6:2 и у Стублу где је домаћин поражен од Раса резултатом 3:5.

У Витановцу Поповићи су победили екипу Пролетера са 4:3, а у Ушћу Радник није успео да заустави лидера на табели екипу Реала и поражен је са убедљивих 1:4. У Матарушкој Бањи Ибар је славио против Рудара са 2:0, а истим резултатом у Ратини Полет је био бољи од Омладинца,а Матаруге од Гранита из Јошаничке Бање. Будућност је у Конареву победила Рибницу резултатом 3:1 и ухватила прикључак са екипама из средине табеле.

Наредног викенда се игра велики дерби у Подунавцима где Реал дочекује екипу Полета и овај сусрет ће директно одлучити о титули јесењег првака окружне лиге.

У међуопштинској лиги после 14. кола на табели су се издвојили бивши српсколигаши Металац и Краљево Хајдук који су забележили победе као домаћини.

У дербију Металац је био бољи од Груже и победио са 3:2 ,а Краљево хајдук је савладао екипу Магнохрома са катастрофалних 6:0. Сигурну и убедљиву победу забележио је и Напредак у Грачацу против Јединства из Годачице са 5:2, а Борац је славио против Ласца резултатом 2:1.

У Врдилима су Младост и Млада крила одиграли нерешено 0:0,а у Тавнику домаћи Тавник и Ласта су такође завршили утакмицу без победника резултатом 2:2. На Рудну домаћи Минерал 2015 је са минималних 1:0 победио госте из Врбе, а у Грдици домаћин је савладао Јединство из Драгосињаца резултатом 2:1.

Наредно коло доноси доста занимљивих сусрета, а свакако се издваја утакмица Гружа-Краљево хајдук која се игра у Витановцу.