Обавештења

Раде Тодоровић нови председник ФС Рашког Округа

Скупштини је присуствовало 38 од укупно 43 делегата овог сазива.

Скупштина Фудбалског савеза Рашког округа на 3. редовној седници која је одржана 9. марта 2017. године у Краљеву изабрала је новог председника ФС Рашког округа.

Досадашњи председник ФС Рашког округа Иван Петровић поднео је оставку, па је фудбалски савез града Краљево предложио Рада Тодоровића за новог председника Савеза.

Предлог је подржао и ФСО Врњачка Бања па је Тодоровић био једини кандидат за председника.

Скупштина је једногласно донела одлуку да се Раде Тодоровић, спортски радник из Краљева изабере за председника ФС Рашког округа за период до краја мандата 2016-2020. године.

Иначе, Тодоровић је дугогодишњи успешан фудбалер. Каријеру је започео у ФК „Слога“ из Краљева, а током успешне каријере играо је за ФК „Приштина“, “Рад“, ОФК Београд , “Напредак“, “Сутјеску“ (Никшић), “Славију“ из Софије, “Нирберг“, “Kривбас“ (Украјина) и „Амур“ (Русија).

По завршетку играчке каријере посветио се тренерском раду са млађим категоријама. Оснивач је ФК „Кикер“, чија се кадетска екипа ове године такмичи у Кадетској лиги Србије.

На предлог председника изабран је Извршни одбор од 15 чланова у коме је велики број бивших фудбалера и проверених фудбалских радника. Скупштини је присуствовало 38 од укупно 43 делегата овог сазива.