Обавештења

Одржана 16. седница Извршног одбора ФСРО

У просторијама ФС Рашког округа у Краљеву, у уторак, 5. септембра 2017. године, одржана је 16. седница Извршног одбора.

На седници је било присутно 12 од укупно 13 чланова Извршног одбора. На седни ци је Усвојен записник са предходне седнице, а верификоване су одлуке са три седнице секретаријата које су у међувремену одржане.

Донешена је одлука о именовању лица за заступање Савеза, усвојени извештај комесара за такмичење у окружној и међуопштинској лиги. Изабрани су комесари, а председницима градских (општинских) савеза је наложено да припреме предлоге чланова за комисије које бира Извршни одбор. Продужен је уговор са агенцијом Ројал софт о одржавању и ажурирању сајта Савеза.

Смањени су трошкови чланарине (паушала) клубовима који имају две селекције млађих категорија у лигама ФС Рашког округа и усвојене информације комисије о извршеним прегледима и пријему терена, као и информација о стању у судијској организацији са предлогом мера.

Поновни семинар службених лица окружне,међуопштинске и градске лиге одржаће се у четвртак 7. септембра 2017. године у просторијама Савеза у Краљеву са почетком у 15 часова.

Такође је донесена одлука о листама делегата окружне и међуопштинске лиге и размотрена остала текућа питања из надлежности Извршног одбора.