Обавештења

Спуштена завеса на сва такмичења у лигама ФС Рашког округа

ФК “Карађорђе“ из Рибнице је најбољи у Окружној лиги, док је првак Међуопштинске лиге ФК “Прогорелица“ из Прогорелице.

Утакмицама 30.кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа, означен је крај првенства за такмичарску 2020/2021.годину. Првак Окружне лиге је екипа ФК“Карађорђе“ из Рибнице, док је првак Међуопштинске лиге ФК“Прогорелица“ из Прогорелице.

Екипа Карађорђа од наредне сезоне 2021/2022, такмичиће се у Зонској лиги група Шумадијско-Рашка ФСРЗС, док ће екипа Прогорелице и Звезде из Чукојевца следеће такмичарске сезоне 2021/2022.године такмичити у Окружној лиги ФС Рашког округа.

Првак Омладинске лиге је Карађорђе из Рибнице, кадетске и пионирске лиге Рибница из Јовца, а лиге петлића Кикер изн Краљева.

Омладинска селекција Карађорђа, кадетска и пионирска селекција Рибнице, пласирали су се у Другу Омладинску, другу Кадетску и лигу пионира ФСРЗС за такмиачрску 2021/2022.годину.

Екипи Карађорђа прваку Окружне лиге, пехар је уручио председник ФС Рашког округа, Слободан Ђерковић, а Омладинској селекцији овог клуба прваку Омладинске лиге, пехар је уручио председник ФС град Краљево и подпредседник ФС Рашког округа, Љубиша Вујовић.

Кадетима и Пионирима Рибнице, пехар су уручили Комесара за такмичењње лига млађих категорија ФС Рашког округа, Милан Пантелић и заменик комесара за такмичење Енес Гегић.