Међуопштинска лигаОкружна лига

Полет након преокрета стигао до победе против Новог Пазара 1928

Одигране су све утакмице 11. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У дербију кола Окружне лиге, Полет је у Ратини успео да савлада Нови Пазар 1928 резултатом 3:1 иако су гости на полувремену имали минималну предност.

Захуктали Реал наставља са серијом победа. Овога пута са били бољи од Будућности и славили резултатом 4:0 и остали усамљени на челу табеле. У Ушћу права голеада и висока победа Радника против Стубла резултатом 6:3.

Омладинац је у Новом Селу савладао госте из Поповића са минималних 1:0 и остао у врху табеле иза Реала и Полета. У Јовцу Рибница и Рас су играли без погодака 0:0 и остали на својим позицијама у средини табеле. Пролетер никако да прекине серију слабих резултата и овога пута су на свом терену поражени од Ибра резултатом 1:3.

У Вранешима домаћи Борац је претрпео још један пораз,овога пута од Матаруга резултатом 1:2. Прву победу у сезони забележила је екипа Гранита која је у комшијском дербију после доста узбуђења савладала госте из Баљевца резултатом 3:2.

У Међуопштинској лиги, домаће екипе су забележиле само две победе и то Ласта у Витковцу против Јединства из Драгосињаца са убедљивих 4:0 и Гружа у Витановцу против Тавника са 5:1.

Краљево Хајдук и Младост су одиграли без голова 0:0, а у Годачици Јединство и Млада крила су такође поделили по бод одигравши 1:1. Грдица је славила у Ласцу резултатом 2:0, а највеће изненађење је свакако победа Борца на гостовању у Врби против досадашњег лидера Партизана. Гости из Адрана су славили резултатом 2:1.

Металац је на свом првом гостовању у Рудну забележио убедљиву победу резултатом 5:1 и преузео водећу позицију на табели. Магнохром наставља са серијом слабих игара и резултата и овога пута су поражени од екипе Напретка резултатом 0:6 и остали су на дну табеле са само једним освојеним бодом.

Наредно коло доноси неколико интересантних утакмица, а издвајамо сусрет Металца и Партизана из Врбе као дерби 12. кола.