Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 21. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Протеклог викенда одигране су утакмице 21. кола окружне и међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У окружној лиги у комшијском дербију у Баљевцу гости из Јошаничке Бање представили су се у добром светлу и славили победу над бившим спрсколигашем (Рудар – Гранит 1:2).

Ипак, можда је највеће изненађење овог кола победа Матаруга против Гоча минималним резултатом 1:0. Гоч је и поред овог пораза остао на челној позицији, али су играчи Пролетера после победе над Реалом од 2:1 пришли на само три бода и наредне суботе у Врњачкој Бањи нас очекуује дерби кола између две првопласиране екипе.

У Вранешима Борац је савладао Рибницу са 3:1 и практично обезбедио место у златној средини. У Стублу најзад добра игра и убедљива победа домаћина над Магнохромом од 4:1. Стари ривали Радник и Ибар су у Ушћу поделили бодове одигравши без победника 2:2, а истим резултатом је завршена и утакмица у Новом Пазару где су се састали Рас и Омладинац. У Ратини су гости из Новог Пазара освојили сва три бода победивши домаћи Полет са минималних 1:0.

У наредном колу поред дербија у Врњачкој Бањи очекује нас још неколико занимљивих дуела,а највише пажње привлачи сусрет у Јовцу где се састају Рибница и Матаруге.

У међуопштинској лиги после одустајања Мораве из Сирче одиграно је 7 утакмица 21. кола, а због брисања резултата овог клуба табела је претрпела делимичне измене. Будућност је задржала водећу позицију иако није играла у овом колу, а Лазац је победом над Краљево Хајдуком од 2:0 учврстио другу позицију која обезбеђује пласман у виши степен такмичења. Младост је у Врдилима са убедљивих 3:0 савладала Звезду и налази се на трећем месту.

Поповићи су са минималних 1:0 били бољи од гостију из Грдице, а у Грачацу домаћи Напредак је савладао Млада крила са 3:2. На утакмицама у Тавнику и Краљеву виђена је права ревија погодака. У Тавнику у гости из Витановца славили резултаом 4:3 и придружили се екипама из средине табеле, док су на игралишту код ложионице Металац и Борац из Адрана одиграли нерешено 4:4.

Партизан наставља са серијом катастрофалних игара и пораза, а овог пута су на свом терену у Врби изгубили од комшија из Драгосињаца са убедљивих 0:4.