Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 17. коло Окружне и Међуопштинске лиге

У Окружној лиги водећи Гоч је наставио са серијом одличних игара и резултата, док је у Међуопштинској лиги водећа Будућност учврстила водећу позицију на табели.

Протеклог викенда одигране су утакмице 17. кола окружне и међуопштинске лиге ФСРО.

У окружној лиги водећи Гоч је наставио са серијом одличних игара и резултата. Овога пута је лако и убедљиво савладао Рудара у Баљевцу резултатом 3:0.

У Вранешима домаћи Борац је у комшијском дербију минималним резултатом 1:0 савладао госте из Подунаваца и захваљујући серији добрих резултата ухватио прикључак са екипама из средине табеле.

Играчи Стубла су својим навијачима приредили још једно непријатно изненађење. Овога пута су претрпели пораз од фењераша из Матаруга (Стубал-Матаруге 2:4).

Радник је у Ушћу савладао Пролетера из Печенога са 4:2, а Рибница је забележила и другу пролећну победу савладавши Полет у Ратини резултатом 3:2. Рас се победом против Магнохрома (2:0) вратио на другу позицију на табели.

У Новом Селу Омладинац је био бољи од Ибра и освојио сва три бода победом од 3:2. Једина утакмица без победника у овом колу одиграна је у Новом Пазару где су Нови Пазар 1928 и Гранит из Јошаничке Бање поделили бодове одигравши 1:1.

У међуопштинској лиги водећа Будућност је на свом терену у Конареву савладала Грдицу резултатом 2:0 и учврстила водећу позицију на табели.

Другопласирани Лазац је дочекао Млада Крила из Метикоша, а утакмица  је завршена без победника и без погодака. Поповићи су савладали госте из Врдила резултатом 2:1, а у дербију доњег дела табеле Тавник је минималним резултатом 1:0 савладао госте из Грачаца.

Звезда је приредила изненађење у Краљеву где је савладала фаворизовани Металац са убедљивих 3:1, а истим резултатом је и Краљево хајдук однео сва три бода из Врбе.

Борац из Адрана наставља са добрим резултатима  у гостима и остварио је и другу узастопну победу. Овога пута су били бољи од Јединства у Драгосињцима остваривши победу резултатом 2:0.

Добре резуултате гостију у овом колу заокружила је Гружа која је у комшијској Сирчи катастрофално прегазила домаћу Мораву резултатом 5:0.