Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 13. коло Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа

Одигране су утакмице 13. кола Окружне и Међуопштинске лиге ФС Рашког округа.

У Окружној лиги водећи Реал је на свом терену у Подунавцима одиграно нерешено 1:1 против врло добре екипе Нови Пазар 1928 и задржао лидерску позицију. Полет из Ратине је госте из Стубла испратио са пола туцета голова у мрежи и учврстио се на другој позицији.

Изненађење је свакако пораз Омладинца у Новом Селу од Радника резултатом 2:4, а у Вранешима Борац је славио против Поповића са 2:1. У Јовцу, Рибница је у финишу утакмице сломила отпор Матаруга и победила са 4:2, чиме је учврстила позицију у златној средини.

У Печеногу, домаћи Пролетер и Будућност из Конарева одиграли без победника 1:1, а истим резултатом су поделили бодове Гранит и Ибар у Јошаничкој Бањи. Рудар је доживео још један пораз на свом терену у Баљевцу. У суботу су изгубили од Раса резултатом 0:2, а са ова три бода екипа из Дежеве је скочила на трећу позицију.

У Међуопштинској лиги водећи Металац је забележио и девету победу овога пута против Магнохрома на старом аеродрому са убедљивих 5:0. У дербију кола у Врби бивши српсколигаш Краљево Хајдук је са убедљивих 3:0 савладао домаћи Партизан и поново се укључио у борбу за врх табеле.

Лазац је на свом терену поражен од Напретка са 0:1, а у Витковцу Ласта и Грдица одиграли су без победника 1:1.

Јединство из Годачице је пријатно изненађење у овој лиги и победом од 2:0 против Тавника су доспели у средину табеле.Г ружа је у Витановцу била боља од Борца и славила са 3:1 чиме се вратила на другу позицију на табели.

У Рудну је виђено чак седам погодака, а утакмица Минерал 2015 – Младост завршена је резултатом 4:3. Утакмица Јединство-Млада крила која је требало да се одигра у Драгосињцима одложена је због смртног случаја.