Окружна лига

Спуштена завеса на фудбалску сезону у ФС Рашког Округа

ФК „Радник“ из Ушћа најбољи у Окружној и Омладинској лиги.

У овом првенству, највише успеха имала је екипа из Ушћа, која је пред сам крај првенства дошла до шампионске титуле, коју је у последњем 30. колу и прославила заједно са својим верним навијачима у Ушћу. Такође, овај клуб може се похвалити и успехом у Омладинској лиги, где је дошао до титуле и стекао право уласка у другу Омладинску лигу ФСРЗС.

ФК “Радник“ из Ушћа је тако, у овој такмичарској сезони, остварио историјски успех клуба, јер ће се сениорска и омладинска екипа од наредне сезоне такмичити у вишем степену такмичења, тј. Зонској лиги група Шумадијско-Рашка и другој омладинској лиги ФСРЗС.

Из Окружне сениорске лиге испала је последњепласирана екипа Стубал из Стубла и иста се сели у Међуопштинску лигу, а уколико из Зонске лиге испадне више клубова са подручја Рашког округа, тако ће се и клубови померати по пласману на табели.

Све честитке ФК “Радник“ из Ушћа на освојеној  шапионској титули у обе конкуренције, у Окружној сениорској и омладинској лиги за такмичарску сезону 2018/2019.години са жељом да имају пуно такмичарског успеха у Зонској лиги ФСРЗС група“Шумадијско-Рашка“ и другој омладинској лиги ФСРЗС, где ће се такмичити у наредној такмичарској сезони 2019/2020.години.