Судије

Семинар за службена лица ФСРО у суботу, 14. августа

Семинар службених лица одржаће се у просторијама ЕСТШ “Никола Тесла“ ул. Доситејева бб (Нова техничка школа) и на новом атлетском стадиону у Краљеву, где ће се обавити провера физичке спремности судија.

Обавештавају се службена лица ФСРО да ће се семинар службених лица са листе Окружне и Међуопштинске лиге, за јесењи део првенства такмичарске 2021/2022.годину, одржати 14. августа 2021. године (СУБОТА).

Обавезују се службена лица да благовремено изврше припреме за семинар, а посебно судије да изврше физичку припрему, како би испуниле физичке норме са лакоћом.

Све судије и делегати су у обавези да попуне Упитник о персоналним подацима и предају га секретару семинара пре почетка лекарских прегледа.

Семинар службених лица одржаће се у просторијама ЕСТШ “Никола Тесла“ ул Доситејева бб (Нова техничка школа) и на новом атлетском стадиону у Краљеву, где ће се обавити провера физичке спремности судија.

План и програм семинара биће објављен наредних дана на овом сајту.

На овом семинару судије и делегати биће обучени за Комет систем такмичења, потребно је да сваки делегат и судија доставе своје мејл адресе и очитане личне карте и то предају у канцеларији Савеза или пре почетка семинара.