Обавештења

Предлог нових Пропозиција такмичења у лигама ФСРО

Обавештавају се клубови Окружног степена такмичења, да је предлог нових пропозиција разматран на 14. седници Извршеног одбора ФСРО, која је одржана 12.07.2017. године, где су донети одређени закључици и остављен рок да се предложене пропозије још једанпут сагледају и на следећој седници Извршног однора усвоје.

Свака реч, реченица, став и члан који су предлог новина у овим предложеним Пропозицијама су болдирани, сви предлози су већином везани и усклађени са новим изменама и допунама Правилника о такмичењу, новог Дисциплинског правилника и новог Правилника о регистрацији и статусу играча усвојених на седници Извршног одбора ФСС дана 15.06.2017. године (видљиви су и доступни на сајту ФСС).

Моле се представници клубова Окружног степена такмичења, спортски радници, инструктори и сви остали заинтересовани да своје предлоге сугестије на предложене Пропозиције о такмичењима у лигама ФСРО за такмичарску сезону 2017/2018. годину, доставе канцеларији савеза писменим путем, на адресу, е-маилом или факсом до 25.07.2017. године.

Фудбалски савез Рашког округа
ул. Војводе Путника бр. 37 (Кула-1)
36000 Краљево
факс број: 036/324-002
eл. пошта: fsrokv@mts.rs

Унапред захвални и спортски Вас поздрављамо!

Предлог нових Пропозиција такмичења у лигама ФСРО, може те преузети ОВДЕ.