Судије

Одржана 16. седница ИО ССОС

Заказан семинар службених лица ФСРО

У понедељак 11.02.2019. године одржана је 16. редовна седница ИО ССОС у мотелу у Баљевцу.

Први пут у задњих неколико година је одржана седница судијске организације ван Краљева, а домаћин ове седнице је била ССОС ФСО Нови Пазар-Рашка-Тутин, што је стварно похвално, а на овој седници потекао је предлог да се наредне седнице одржавају осим седишта органиѕације у Краљеву и у осталим матичним организацијама.

Домаћин ове седнице био је председник ССОС ФСО Нови Пазар-Рашка-Тутин, инструктор прве категорије Енес Гегић из Новог Пазара иначе подпредседник ССОС ФСРО.

Седницу је отворио и њом руководио председник ССОС ФСРО, Светислав Марушић, иста је протекла успешно јер су све одлуке донете једногласно, посебан акценат је дат на ставрању нових фудбалских судија, организовању школа за судије што је задатак матичним организацијама.

На овој седници осим чланова ССОС ИО ФСРО, присуствовали су Петар Поповић, председник КУС-а ФСРО и Марко Матић, председник Дисциплинске комисије ССОС ФСРО.

Семинар службених лица Окружне и Међуопштинске лиге одржаће се 03.03.2019. године у просторијама ЕСТШ Никола Тесла, док ће план и програм бити накнадно достављен и објављен на сајту ФСРО.

Све судије и делегати могу преузети тест питања за своју припрему овде, а од којих ће њих 20 бити на тесту за полагање из ПФИ и Пропозиција Окружног степена такмичења.

На крају седнице председник ССОС ФСРО Светислав Марушић се захвалио домаћину на гостопримству и организацији, а посебно се захвалио дугогодишњем спортском раднику и члану ИО ФСРО, Зорану Матовићу који је обезбедио просторију и све остало што је било потребно за несметан ток и рад на овој седници.