Међуопштинска лигаОкружна лига

Одиграно 1. коло Окружне и Међуопштинске лиге

Такмичарску сезону је отворена у суботу у Врдилима, где је домаћа Младост поражена од Рудара из Баљевца (1:2). 

Протеклог викенда подпредседник савеза Љубиша Вујовић, уручио је екипи ФК“Пролетер“ из Печенога, пехар за освојено прво место У Окружној лиги, за прошлу такмичарску сезону, која је била прекинута због Корона вируса, пре почетка утакмице Пролетер – Радник, у оквиру Шумадијско – Рашке зоне.

У 1. колу Окружне лиге гости су славили на пет утакмица, док су три одигране нерешено, тако да у овом колу домаћини се нису радовали.

Такмичарску сезону је отворила  у суботу утакмица у Врдилима, домаћа Младост је поражена са 1:2 од Рудара из Баљевца.  Све соатле утакмице су доигране у недељу. У Конареву је одигран дерби кола, где су бодове поделили 1:1 домаћа Будућност и захктала екипа Карађорђа из Рибнице, У Витановцу пораз Груже од новајлије у лиги после 30-ак година Јово Курсула је славио са минималним резлтатом 0:1. У Јовцу посрнула Рибница, поражена је са 1:2 од Младог Радника 1925 из Грдице. У Јарчујку још једна подела бодова домаћи Краљево Хајдук и Матаруге нерешено су одиграли 1:1. У Грачацу, домаћи Напредак је поражен од комшија из Врњаца, ФК“Поповићи Врњци“ је славио са 1:2  У Шутеновцу је одиграна једна добра и чврста утакмице, где је домаће Јединство 2017 из Тутина ремизирало са Тавником, 1:1., а последњим секундама промашен је ка.ударац који је гостујући вратар браворузно одбранио. У Матарушкој Бањеи, пораз доамћег Ибра од екипе Гранита из Јошаничке Бање, са 1:2.

У односу на Окружну лигу у Међуопштинској лиги 4 утакмице су славили домаћини, 1 је доиграна нерешено а 3 утакмице су славили гости. Све утакмице су одигране у Недељу, прво у преподневном термину Милочајац из Милочаја је са 3:0 савладао Јединство из Драгосињаца. На прелепој планини Рудно, домаћи Минерал 2015 је претрпео пораз од Младих Крила из Метикоша са 0:1. У Богутовцу где је Борац из Адрана био домаћин, поражен је од Прогорелице са 0:3. У Лађевцима домаћа екипa Браће Вуковић је са убедљивих 4:0 савлдала новајлију у лиги комшије Слогу Обрва из Обрве. У Вранешима , повратник из Окружне лиге домаћи Борац такође је славио са 2:0 против комшија Младости из Штулца. У Опланићима, новајлија домаћа Младост 1925 је поражена од веома неугодне екипе Јединства из Годачице са 0:2. У Чукојевцу подела бодова 1:1 домаће Звезде и Богутовачке Бање. У Лазцу, домаћи Лазац на висини задатака и славио је са 3:2 против Стубла.

Наредног викенда 05/06.09.2020. године, играју се утакмице 2. кола.